Se till att boka i tid

Vi hjälper dig boka färjebiljetter eller hitta hotellrum i hela Europa.

Bila till Amsterdam

Motorväg i Nederländerna

Att bila till Tyskland är vanligt att svenskarna gör. Det beror främst på att avståndet är nära och förbindelserna goda. Men om du funderar på att bila till Amsterdam så bör du ha i åtanke också det är smidigt från Sverige. Till att börja med måste du passera Danmark och ta färjan från Rödby till Puttgarden. Väl på plats i Tyskland så kan du ansluta dig till Autobahn. När du bilar till Amsterdam så behöver du bara svänga av från Autobahn en enda gång. Avfarten leder dig vidare dig raka vägen till Amsterdam när du verkligen börjar närma dig så kommer du upptäcka kanalen IJ. Motorvägstrafiken leds i en ring runt Amsterdam. När svanskar bilar till Amsterdam så kommer de troligtvis från motorväg A6 som är inkommer i nordostlig riktning sett från Amsterdam.

Det finns många fördelar med att bila till Amsterdam framför att ta flyget. En längre biltur kommer ge många intryck och naturupplevelser. Att åka färja kan vara trevligt och man får dessutom en välbehövlig paus under sin bilresa mot Amsterdam. Men att bila till Amsterdam har också ekonomiska fördelar beroende på hur många man är som samåker och delar på benisnkostnaderna.

Bila till Amsterdam

Att bila till Amsterdam ger också en större frihet och man kan lätt göra avstickare till spontana destinationer. Det innebär att man kanske hinner med att uppsöka fler sevärdheter än annars. Sedan får man heller inte glömma att det faktiskt är smidigt att bila till Amsterdam. Flyget är ett alternativ om du vill vara snabbt på plats, men du går miste om den fantastiska känsla som en biltur kan bidra med. Det är härligt att kunna bestämma sin egen takt och göra stopp på vägen när man vill. Och skulle man vilja köpa med sig mat, dryck eller souvenirer så är det ypperligt att ha bilen med sig. Gör som många andra, bila till Amsterdam!

SÖK & BOKA HOTELL I AMSTERDAM