The White Plot
The White Plot

Resmål, bad- och semesterorter

Bad- och semesterorter i Europa

Här samlar vi tips på familjevänliga badorter och semesterorter i hela Europa. Vi fokuserar här på sol- och bad, men ofta finns det också möjlighet till andra friluftsaktiviteter som vandring och cykling.

Balatonsjön

Balatonsjön

Ungerns största sjö är populär bland sol- och badtörstande ungrare och utländska turister. Den grunda sjön värms snabbt upp.

LÄS MER

Bibione

Bibione

Bibione är en stor semesterort vid Adriatiska havet öster om Venedig. Här finns en 4 km lång sandstrand och massor aktiviteter.

LÄS MER

Bled

Bled

Bledsjön som är Sloveniens näst största sjö ligger vackert belägen i det bergiga och skogiga landskapet i de juliska alperna.

LÄS MER

Chiemsee

Chiemsee

Chiemsee i Bayern är Tysklands näst största sjö. Populära aktiviterer är cykling, bad och utflykter till slottet på ön Herreninsel.

LÄS MER

Gardasjön

Gardasjön

Garda är Italiens största sjö med stora variationer i landskapet. Från den bergiga norra delen till slättlandet i söder.

LÄS MER

Julmarknader i Tyskland

Julmarknader i Tyskland

Julmarknadernas förlovade land och stämningen är på topp när tyskarna firar julens ankomst. Njut av glühwein och god mat.

LÄS MER

Lalandia

Lalandia

Lalandia är två stora äventyrsland och vattenland i Danmark med massor skoj för barnen. De är belägna i Billund och Rödby.

LÄS MER

Moseldalen

Moseldalen

Moseldalen är en naturskön upplevelse i Tyskland. Perfekt för cykelutflykter, båtturer och avkoppling på restaurangen.

LÄS MER

Travemünde

Travemünde

Beläget strax norr om Lübeck ligger Travemünde med sin långa sandstrand. 30 minuters bilfärd härifrån finns nöjesparken Hansapark.

LÄS MER

Gilla oss

TwitCount