Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Bibione

GÅ TILL » Hitta hit Parkera Bilder Bibione

Utsikt över stranden och hotellens poolanläggningar.

BIBIONE VÄDER

I Bibione hittar man allt för den ultimata badsemestern, oavsett om du reser med familjen eller vännerna. Längsmed hela semestersamhället löper en cirka fyra kilometer lång sandstrand. Stranden är väldigt långgrund vilket gör den barnvänlig. För att komma till 1,5 meter djupt vatten behöver man gå mer än 20-30 meter ut. Längsmed hela stranden löper en strandpromenad med separerad gång- och cykelbana. Med jämna mellanrum hittar man strandrestauranger där man kan stanna till för en lättare lunch eller ett glas vin eller öl under ett parasoll. Lite längre upp från stranden breder de många hotellanläggningarna ut sig. Dessa erbjuder förutom närhet till stranden även egna poolanläggningar och restauranger. Två kvarter (cirka 300 meter) från stranden ligger den 800 meter långa restaurang- och shoppinggatan som löper parallellt med strandpronenaden. Hit flockas alla semesterbesökare på kvällen strax efter att solen börjar gå ned. Restaurangerna är vanligtvis öppna till kl. 22-23 medan butikerna håller öppet till midnatt.

SÖK & BOKA HOTELL I BIBIONE

Hitta hit

Oavsett om du kommer på E70 från Venedig eller Udine/Villach så svänger du av motorvägen mot Latisana. Därefter följer ett kort stopp för att betala motorvägsavgiften. Sedan fortsätter du mot centrala Latisana och San Michele Al Tagliamento. Man måste nämligen köra genom dessa mindre städer för att passera floden Tagliamento. När du kört över floden fortsätter du rakt fram i knappt en kilometer där det är dags att svänga vänster. Därifrån skyltas Bibione.

Koordinater: 45.635831, 13.054499

Parkera

Vid Piazzale Zenit finns en stor parkeringsplats som framförallt används av besökare som är här över dagen. Ska du stanna en flera dagar kan hotellet ofta erbjuda parkeringsplats. I vissa fall, då det är det fullt på hotellets, parkering har de ytterligare parkeringsplatser längre inåt land. Då kan behöver man antingen promenera en bit till bilen, alternativt få skjuts av hotellets personal.

Det finns också parkeringar utmed hela Corso Europa, gatan som ligger mittemellan stranden och shoppinggatan. Det kan däremot vara stor konkurrens om dessa platser. Åker du iväg på en utflykt under dagen är det inte säkert att du hittar någon ledig plats när ni kommer tillbaka på eftermiddagen.

Bilder från Bibione

Stranden i Bibione

Stranden sett från strandpromenaden.

Stranden i Bibione

Stranden med oändliga rader av solstolar.

Strandpronenaden i Bibione

Strandpromenaden.

Hotell vid stranden i Bibione

Hotellanläggningar i anslutning till stranden.

Restaurang vid stranden i Bibione

Restaurang och servering i anslutning till stranden.

Restaurang vid stranden i Bibione

Restaurang och servering i anslutning till stranden.

Shoppinggatan i Bibione

Restaurang- och shoppinggatan under sen eftermiddag.

Shoppinggatan i Bibione

Shoppinggatan i Bibione.

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.