Se till att boka i tid

Vi hjälper dig boka färjebiljetter eller hitta hotellrum i hela Europa.

Färjor till Polen

Polferries färja till Polen

Att välja en färja till Polen är särskilt lämpligt för dig som ska till en destination i östra Europa. Det kan också vara bekvämt för dig som är bosatt i Stockholmsregionen eftersom du då slipper köra de 60 milen till Malmö och Öresundsbron.

Boka färja till Polen

Här kan du boka färjebiljetter till Polen. Hitta en färjelinje som passar dig bäst och boka i förväg biljetter för att garantera en smidig resa utan onödiga väntetider.

Trelleborg-Świnoujście
970 SEK
Karlskrona-Gdynia
1 038 SEK

* Priserna gäller enkelresa och kan variera beroende på veckodag.

Gdansk och Gdynia

Städerna Gdansk och Gdynia är i princip sammanväxta genom staden Sopot som ligger mittemellan dem. Gdynia ligger norr om Gdansk men båda städerna har närhet till motorvägen S6 som fortsätter söderut till Pruszcz Gdanski där betalmotorvägen A1 tar över. Från Gdansk och Gdynia kan man också ta kustvägen nr 6 västerut mot Szczecin och gränsen till Tyskland. Sedan kan man ta huvudväg 7 och motorvägen S22 österut mot ryska Kaliningrad.

Nynäshamn-Gdansk

Färjan mellan Nynäshamn och Gdansk är en riktigt långkörare. Överfarten tar 19 timmar vilket kräver att man bokar hytt för övernattningen. Lämpligtvis väljer man en nattfärja som avgår kl. 18:00 och ankommer till Gdansk kl. 13:00 dagen därpå. Färjelinjen Nynäshamn-Gdansk trafikeras av PolFerries.

Karlskrona-Gdynia

Färjan mellan Nynäshamn och Gdynia går på 11 timmar och 30 minuter, vilket kräver att man bokar hytt för övernattningen. Lämpligtvis väljer man en nattfärja som avgår kl. 20:00 och ankommer till Gdynia kl. 07:30 på morgonen dagen därpå. Färjelinjen Karlskrona-Gdynia trafikeras av StenaLine.

Kiel Image Banner 160 x 600