Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Färja till Polen

Polferries färja till Polen

Att välja en färja till Polen är särskilt lämpligt för dig som ska till en destination i östra Europa. Med färja till Polen kommer du på samma longitud som flera städer i östra Europa, bl.a Budapest och Krakow. I och med Polens snabba motorvägsexpansion så går det nu för tiden bra att färdas genom landet i nord-sydlig riktning.

Boka färja till Polen

Här kan du boka färjebiljetter till Polen. Hitta en färjelinje som passar dig bäst och boka biljetter i förväg för att garantera en smidig resa utan onödiga väntetider.

Polen Trelleborg-Świnoujście
1 350 SEK
Polen Karlskrona-Gdynia
3 199 SEK

Vår uträkning baseras på enkelresa och att ni är två vuxna och två barn samt reser med personbil max 6 meter lång. Priserna gäller lågsäsong och vårt riktdatum är den 21 juli 2022 (högsäsong). I de fall där priserna varierar beroende på avgång har vi räknat fram ett medelvärde.

Gdansk och Gdynia

Städerna Gdansk och Gdynia är i princip sammanväxta genom staden Sopot som ligger mittemellan dem. Gdynia ligger norr om Gdansk men båda städerna har närhet till motorvägen S6 som fortsätter söderut till Pruszcz Gdanski där betalmotorvägen A1 tar över. Från Gdansk och Gdynia kan man också ta kustvägen nr 6 västerut mot Szczecin och gränsen till Tyskland. Sedan kan man ta huvudväg 7 och motorvägen S22 österut mot ryska Kaliningrad.

Trelleborg-Świnoujście

Med färjan till Świnoujście hamnr du på den polsk-tyska gränsen och kan därefter ta dig vidare till såväl Berlin som Warszawa och Krakow. Świnoujście passar dock allra bäst om du ska fortsätta längsmed Polens östersjökust mot Gdansk och Gdynia. Denna linje trafikeras av TT-Line.

Karlskrona-Gdynia

Färjan mellan Nynäshamn och Gdynia går på 11 timmar och 30 minuter, vilket kräver att man bokar hytt för övernattning. Lämpligtvis väljer man en nattfärja som avgår kl. 20:00 och ankommer till Gdynia kl. 07:30 på morgonen dagen därpå. Färjelinjen Karlskrona-Gdynia trafikeras av Stenaline.

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.