Trelleborg Sassnitz

Färjelinjen Trelleborg-Sassnitz tar dig till östra Tyskland och passar bra för dig som ska mot Polen eller Berlin efter ankomst till Tyskland. Ska du mot Berlin eller vidare mot Tjeckien eller Österrike är dock linjen Trelleborg-Rostock eller Gedser-Rostock att föredra eftersom de innebär kortare körsträcka i Tyskland. Färjan anländer till Sassnitz på ön Rügen och från färjeläget väntar en fem mil lång sträcka på landsväg innan man kommer till Stralsund. Där kör man på Bundersstrasse 96 som håller motorvägsstandard ända till A20 som tar dig mot bl.a. Berlin och Polen.

Trelleborg-Sassnitz

Restid: 4 tim 15 min

Pris: 788 SEK

Linjen Trelleborg-Sassnitz har enbart dagfärjor men det finns ändå möjlighet att hyra hytt. Det kan vara en god idé eftersom överfarten varar 4 timmar och 15 minuter. Med egen hytt är det lättare att koppla av eller ta en liten tupplur inför den fortsatta resan. På båten finns även restauranger och butiker där man kan fördriva tiden.

Alla färjelinjer till Tyskland

Rödby-Puttgarden
915 SEK
HBG-HÖR + Rödby-Puttgarden
1395 SEK
Gedser-Rostock
1220 SEK
HBG-HÖR + Gedser-Rostock
1695 SEK
Trelleborg-Travemünde
1000 SEK
Trelleborg-Rostock
645 SEK
Trelleborg-Rostock
798 SEK
Trelleborg-Sassnitz
788 SEK
Göteborg-Kiel
2747 SEK

Vår uträkning baseras på enkelresa och att ni är två vuxna och två barn samt reser med personbil max 6 meter lång. Priserna gäller högsäsong och vårt riktdatum är den 2 juli 2018. Där priserna varierar beroende på avgång har vi räknat fram ett medelvärde.