The White Plot

Bropass

Spara bränsle och få en rast på vägen!

Kommer du körandes på E4 eller E6 norr om Helsingborg sparar du fyra mils körning genom att ta Scandlines färja till Helsingør.

Klicka här för att se
aktuella priser och
boka biljetter online

Bropass är perfekt för dig som vill ta Öresundsbron från Sverige över till Danmark - eller tvärtom. Här hittar du en del information om Danmark och dess sevärdheter samt tips på vad du kan hitta på när du befinner dig i Sveriges sydligare delar. Om du vill köpa Bropass så gör du det på Öresundsbrons hemsida.

Fördelar med bropass

Det finns väldigt många fördelar med att skaffa ett bropass för den som räknar med att åka över bron mer än någon enstaka gång under året (faktum är att även den som bara kommer passera någon gång många gånger tjänar på att skaffa ett bropass om man samtidigt kan utnyttja något av alla de erbjudanden som man får vid införskaffandet).

Erbjudanden och rabatter

När du skaffar ett bropass får du flera erbjudanden och rabatter som är väldigt förmånliga. För en fullständig och uppdaterad lista rekommenderar vi dig att besöka Öresundsbrons hemsida, Öresundsbron.com.

Brobizz

Du får även en "brobizz" när du skaffar bropasset. Detta är en liten dosa som du sätter i din vindruta för att slippa betala kontant i alla vägtullar och du sparar mycket tid och problem med detta. Den fungerar även på Kastrups flygplats för att betala parkeringen samt på färjor vidare mot Europa och även tillbaka via Helsingör och Helsingborg. Du kan även använda samma lösning i Norge i deras vägtullar. Läs mer om Brobizz

Brokort

Ett alternativ till Brobizz är ett brokort som du även kan få om du skaffar Bropass. Detta gör att du kan välja kortbanan när du passerar Öresundsbron vilket gör att du kan spara tid.

Boka färja till Tyskland och Danmark

Här kan du boka färjebiljetter till Tyskland, Danmark, Polen och Lettland. Färjelinjerna är ofta ett mycket bra alternativ till Öresundsbron. Hitta en färjelinje som passar dig bäst och boka i förväg biljetter för att garantera en smidig resa utan onödiga väntetider.

Danmark Helsingborg-Helsingör
491 SEK
Danmark Rödby-Puttgarden
757 SEK
Tyskland HBG-HÖR + Rödby-Puttgarden
1 195 SEK
Tyskland Gedser-Rostock
1 046 SEK
Tyskland HBG-HÖR + Gedser-Rostock
1 495 SEK
Tyskland Trelleborg-Travemünde
750 SEK
Tyskland Trelleborg-Rostock
574 SEK
Tyskland Trelleborg-Rostock
698 SEK
Tyskland Trelleborg-Sassnitz
568 SEK
Tyskland Göteborg-Kiel
2 047 SEK

Vår uträkning baseras på enkelresa och att ni är två vuxna och två barn samt reser med personbil max 6 meter lång. Priserna gäller lågsäsong och vårt riktdatum är den 1 oktober 2018. Där priserna varierar beroende på avgång har vi räknat fram ett medelvärde.

Gilla oss

TwitCount