Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Bropass

Bropass är perfekt för dig som vill ta Öresundsbron från Sverige över till Danmark - eller tvärtom. Här hittar du en del information om Danmark och dess sevärdheter samt tips på vad du kan hitta på när du befinner dig i Sveriges sydligare delar. Om du vill köpa Bropass så gör du det på Öresundsbrons hemsida.

Fördelar med bropass

Det finns väldigt många fördelar med att skaffa ett bropass för den som räknar med att åka över bron mer än någon enstaka gång under året (faktum är att även den som bara kommer passera någon gång många gånger tjänar på att skaffa ett bropass om man samtidigt kan utnyttja något av alla de erbjudanden som man får vid införskaffandet).

Erbjudanden och rabatter

När du skaffar ett bropass får du flera erbjudanden och rabatter som är väldigt förmånliga. För en fullständig och uppdaterad lista rekommenderar vi dig att besöka Öresundsbrons hemsida, Öresundsbron.com.

Brobizz

Du får även en "brobizz" när du skaffar bropasset. Detta är en liten dosa som du sätter i din vindruta för att slippa betala kontant i alla vägtullar och du sparar mycket tid och problem med detta. Den fungerar även på Kastrups flygplats för att betala parkeringen samt på färjor vidare mot Europa och även tillbaka via Helsingör och Helsingborg. Du kan även använda samma lösning i Norge i deras vägtullar. Läs mer om Brobizz

Brokort

Ett alternativ till Brobizz är ett brokort som du även kan få om du skaffar Bropass. Detta gör att du kan välja kortbanan när du passerar Öresundsbron vilket gör att du kan spara tid.

Boka färja till Tyskland och Danmark

Här kan du boka färjebiljetter till Tyskland, Danmark, Polen och Lettland. Färjelinjerna är ofta ett mycket bra alternativ till Öresundsbron. Hitta en färjelinje som passar dig bäst och boka i förväg biljetter för att garantera en smidig resa utan onödiga väntetider.

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.