Trelleborg Rostock

Sträckan Trelleborg-Rostock trafikeras av rederierna TT-Line och Stenaline. Dagtid tar överfarten sex timmar, medan nattfärjan tar aningen längre tid, sju timmar. Detta för att man ska få tid att sova några timmar och vara uppvilad inför den fortsatta resan när man väl kommit fram till Tyskland. Trelleborg-Rostock är en bra färja för dig som ska österut mot Berlin och Prag eftersom det kortar körsträckan med 40 mil jämfört med att köra genom Danmark.

Trelleborg-Rostock

Rederi: TT-Line

Restid: 6-7 timmar

Pris: 645 SEK

Trelleborg-Rostock

Rederi: Stenaline

Restid: 6-7 timmar

Pris: 798 SEK

Ombord på färjan har man tid att avnjuta en måltid i någon av de två restaurangerna, eller shoppa loss i butiken där det bl.a. finns godis, parfym och alkoholhaltiga drycker. På färjan mellan Trelleborg och Rostock finns möjlighet att boka hytt för extra avskildhet och möjlighet till några timmars sömn.

Alla färjelinjer till Tyskland

Rödby-Puttgarden
915 SEK
HBG-HÖR + Rödby-Puttgarden
1395 SEK
Gedser-Rostock
1220 SEK
HBG-HÖR + Gedser-Rostock
1695 SEK
Trelleborg-Travemünde
1000 SEK
Trelleborg-Rostock
645 SEK
Trelleborg-Rostock
798 SEK
Trelleborg-Sassnitz
788 SEK
Göteborg-Kiel
2747 SEK

Vår uträkning baseras på enkelresa och att ni är två vuxna och två barn samt reser med personbil max 6 meter lång. Priserna gäller högsäsong och vårt riktdatum är den 2 juli 2018. Där priserna varierar beroende på avgång har vi räknat fram ett medelvärde.