Övernatta i Osnabrück

Osnabrück ligger i Niedersachsen i den nordvästra Tyskland. Staden ligger ungefär ungefär 12 mil söder om Bremen och ungefär 7 mil från den Nederländska gränsen. Invånarantalet är ca 164000 vilket gör Osnabrück till den tredje största staden i Niedersachsen, efter Hannover och Braunschweig.

Att övernatta i Osnabrück lämpar sig bra för dig som ska till Amsterdam i Nederländerna eller Paris i Frankrike. Även om du är på väg till sydvästra Europa kan Osnabrück lämpa sig bra för en övernattning längs vägen.

Övernatta i Osnabrück

Mellan Köpenhamn och Osnabrück är det nästan ungefär 55 mil och snabbaste vägen är att ta färjan mellan Rödby och Puttgarden. Restiden mellan Köpenhamn är 6,5 timmar men beror på hur snabbt du väljer att köra på Autobahn. Restiden är beräknad utefter att du håller en hastighet av 130 km/h. Restiden inkluderar inte raster, däremot får man 45 minuters vila på Scandlines-färjan, väl i Tyskland återstår det 37 mil att köra.

Hotell Ibis i Osnabrück

För övernattning lämpar sig Hotell Ibis i utkanten av Osnabrück mycket bra eftersom det ligger när motorvägen. Det gör att du snabbt och enkelt kommer dit på kvällen och snabbt kan påbörja nästkommande dags resa. Antagligen kommer du på motorväg A1 från Bremen vilket gör att du kör till motorvägskorsningen A1/A30 (kreutz Lotte/Osnabrück) där du kör mot Hannover. På A30 sväger du av vid andra avfarten som heter Osnabrück-Hellern. Hotell Ibis ligger inom 500 meter från motorvägsavfarten.

Adress: Blumenhaller Weg 152

BOKA DETTA HOTELL ELLER SE AKTUELLA PRISER

Fler hotell i Osnabrück

Det finns såklart fler hotell i Osnabrück. Här kan du utforska andra hotellmöjligheter som kanske passar dig och din rutt bättre.

SÖK & BOKA HOTELL I OSNABRÜCK

Gilla oss

TwitCount