Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Övernatta i Uttendorf

Stubacher Hof i Uttendorf

Uttendorf är en kommun i förbundslandet Salzburg och distriktet Zell am See i Österrike. Kommunen har cirka 2900 invånare. Här hittar man nationalparken Hohe Tauern. Uttendorf är beläget sydöst om München i början av den smalare västliga delen av Österrike. Den viktiga landsvägen som förbinder motorvägen A12 i väster och A10 i öster löger genom staden. Denna väg är den största vägen i öst-västlig riktning i detta område då det saknas inhemsk motorvägsförbindelse mellan östra och västra Österrike. Vill man köra motorväg mellan öst och väst får man åka på A8 i Tyskland.

Om du är på väg söderut är den bästa vägen till Uttendorf förbi München. Därefter kör du A8 mot Salzburg, men svänger efter ett tag av på A93 mot gränsstaden Kiefersfelden. I Österrike kör du förbi Kufstein för att där svänga av motorvägen och kör mot St: Johann in Tirol. Därefter kör du mot Kitzbühel, Mittersill och Uttendorf.

Ska du vidare mot Italien rekommenderas vägen över Plöckenpass. Från Uttendorf kör du söderut förbi Lienz och vidare mot Plöckenpass och italienska gränsen.

Hotell i Uttendorf

I Uttendorf ligger det trevliga hotellet Stubacher Hof. Hotellet drivs av svenskan Maj-Inger och hennes österrikiska man Vital Altenberger. Perfekt för den som känner sig osäker att prata tyska eller engelska. Läs mer om Stubacher Hof på deras webbplats: www.stubacherhof.com

SÖK & BOKA HOTELL I UTTENDORF

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.