Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Risskov bilsemester eller boka och planera själv?

Risskov bilsemester

Att planera en bilsemester, ovsett om man ska ut i Europa eller vara kvar i Sverige, kräver mer av dig än att boka en charterresa med flyg där hotell ingår. Sedan finns det resebyråer som Sembo och Risskov bilsemester som hjälper dig mer mycket av planering och bokning. Bilsemester.net har en annan approach till det. Vi tycker att planering och genomförande är viktiga beståndsdelar av själva upplevelsen kring en bilsemester. Planering och bokning är själva poängen med en bilsemester, vi kan kalla det total frihet att resa vart som helst i Europa.

Därmed inte sagt att det inte finns fördelar med en bilsemester som planerats av en resebyrå. Det finns såklart en bekvämlighetsfaktor inbakad i det som Risskov bilsemester eller Sembo erbjuder och många är villiga att betala lite extra för det.

Risskovs affärsidé bygger på att de har samarbeten med hotell runtom i Europa och på så sätt kan sätta ihop olika paketresor för de som vill använda sin egen bil som färdmedel. På plats på destinationen har de även samarbeten med arrangörer av olika aktiviteter, t.ex. cykeluthyrare. För detta tar de en kommission av hotell- eller aktivitetsarrangörer som i slutändan kan påverkar priset. Frågan man har att ställa sig är om man tycker det är värt priset att någon annan planerar och bokar resan, eller om man hellre värderar priset eller friheten att göra avstickare.

Inte fel att betala för bekvämlighet

Det behöver inte alls vara fel att betala för den bekvämlighet som Risskov bilsemester erbjuder och man kan faktiskt hitta riktigt bra erbjudanden som blir billigare än att boka själv. En bekväm funktion på Risskov är att man kan välja sin destination och hur många dagar man vill spendera på resmålet.

Massor av tips

Här på Bilsemester hittar du massor av tips för att din bilsemester ska bli så bra som möjligt. Här listar vi några exempel:

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.