Stort utbud av bandanas, snusnäsdukar, hängslen och scarfs. Besök Bandana.se

Att hyra stuga under vinterresan

Svensk sjö

De senaste åren har det av förståeliga skäl blivit alltmer populärt att semestra inom landet. Det är åtminstone steget bortom en så kallad hemester, men ändå inte lika långt bort som en utlandsresa. Utbrottet av Covid-19, och framförallt åtgärderna och restriktionerna som vidtagits i samband med pandemin, har varit en starkt bidragande orsak.

Som tur är så finns det mycket att upptäcka här i vårt avlånga land. Vi vet redan att turister flockas från när och fjärran till norra Sverige för att bland annat utöva vintersporter.

Som ett andra hem

Planerar du att tillbringa din semester i Åre är vårt hetaste tips till dig att hyra en stuga. Det är avskilt, mysigt, och inte minst betydligt mer hygieniskt än ett hotell så här i virustider. När du hyr en stuga bör du göra det av en pålitlig förmedlare och då är Stugknuten ett bra alternativ.

Semestra i fjällen

Åre kallas för byn som aldrig sover och är ett av våra mest populära resmål. Här kan du prova på allt ifrån fjällvandring till fallskärmshoppning. För att inte tala om härliga spaupplevelser. Åre har ett varierat utbud när det kommer till restauranger och krogar, eftersom det är en turisttät liten stad. Om du bestämmer dig för att hyra en stuga kan du däremot också laga din egen mat, precis som hemma.

En fjällsemester är en trevlig återhämtning från vår normala vardagsstress. Självklart är skidåkning det som lockar de flesta, men det är långt ifrån det enda fjällen har att bjuda på. Du kan hyra en stuga för att helt enkelt ha en fin utsikt att se på samtidigt som du smuttar på en kopp varm choklad.

Gilla oss

Diskutera!

Gå med i vår populära Facebook-grupp, Bilsemester-gruppen och ta dela av tips eller dela med dig av andras.

GPS-tips

GPS-tips

Här har vi samlat tips för dig som är i behov av att köpa en ny GPS till bilen. Jämför märken och modeller samt vilka funktioner du bör tänka på.

Bensinpriser

Bensin- och dieselpriser i Europa

Besök vår avdelning med bensin- och dieselpriser i Europas alla länder.

Europakarta

Europakarta

Med vår interaktiva europakarta kan du förflytta fokus genom att dra och släppa med musen. Här har vi även märkt ut olika platser som är av särskilt intresse. Perfekt för dig som planerar att bila i Europa. Till europakarta

Däckguide

Däckguide

Kolla in vår guide för att köpa däck. Vinterdäck eller sommardäck beroende på säsong och vilka som behöver byts ut.